Zakhandschoenen - Informatie en Advies pagina

Introductie Zakhandschoenen

Zakhandschoenen:  Train je regelmatig op een bokszak of op een boksbal? Spaar je mooie bokshandschoenen dan en koop een paar zakhandschoenen (Bokszakhandschoenen) ! Zakhandschoenen zijn een stuk platter, hebben veel minder padding in de handschoen en verlichten daardoor ook de druk op de polsen. Gebruik je bokshandschoenen op een bokszak dan sla je de handschoen een stuk sneller kapot waardoor je weer veel geld moet uitgeven aan nieuwe bokshandschoenen. Zakhandschoenen zijn vaak ook iets goedkoper dan Bokshandschoenen. Doordat de druk op je polsen verlicht wordt krijg je een stuk minder snel blessures en kun je langer genieten van die lekkere zaktrainingen. Zakhandschoenen worden ook weleens ''Bag Gloves'' Genoemd. Zakhandschoenen zijn er in verschillende vormen en materialen.

Het verschil tussen goedkope en de duurdere Zakhandschoenen

Het verschil: Het verschil tussen de goedkopere en de duurdere zakhandschoenen is voornamelijk het materiaal waarvan de handschoen gemaakt is. Echt lederen zakhandschoenen zijn een stuk duurder dan de bokszakhandschoenen die van PU leder (Kunstleder). Sommige Bag Gloves zijn gemaakt met een speciale padding die de druk op je schouders en polsen die vrijkomen door te slaan op een bokszak absorberen waardoor je langer door kan slaan op die bokszak. Als je aan zaktraining doet, gebruik dan zeker een paar zakhandschoenen, Dit is beter voor je portemonnee maar vooral beter voor je gezondheid!

Zaktraining, Wat is dat eigenlijk?

Zaktraining: Zaktraining is een training waarbij je vaak alleen bokst op een bokszak. Deze training is perfect om gewicht te verliezen, om uw conditie te verhogen, om uw techniek aan te scherpen en om harder te kunnen slaan. Zaktrainingen zijn dus goed voor uw algehele gezondheid zonder dat u mee hoeft te doen aan sparren of zoiets dergelijks.

Ons gehele assortiment aan Zakhandschoenen

Onze Merken

 

 

Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!

©2020 Fightgloves.nl