Retourneren

 

Wanneer kan ik het artikel niet terug sturen?

Om in aanmerking te komen voor teruggave van het aankoopbedrag inclusief de verzendkosten moet het teruggestuurde product ongebruikt zijn en dienen originele verpakkingsmiddelen nog intact te zijn. Ongebruikt betekent dat er geen vlekken op het artikel zitten, dat het artikel niet eerder gebruikt of getest tijdens de trainingen en dat de labels en of etiketten geen tekenen van gebruik vertonen. Alle teruggestuurde items worden geïnspecteerd bij binnenkomst.

Voorwaarden

Wij willen graag dat je tevreden bent met je aankoop bij Fightgloves. Is de aankoop niet zoals je verwacht had of wil je toch liever een ander product? Geen probleem! Je kunt het artikel met de originele labels, ongebruikt en ongeopend binnen 30 dagen retourneren. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. Is het artikel al gebruikt, gedragen, bezweet of bebloed dan kan het artikel helaas niet retour

Levering

De kosten van een retourzending zijn volledig voor rekening van de koper. Fightgloves.nl vergoedt de retourkosten niet. Onthoud dat wij wellicht niet in staat zijn je retourzending te identificeren zonder je retournummer, ordernummer, klantnummer en naam. Dit kan leiden tot vertraging in de verwerking van je terugbetaling of het omruilen. Wij vragen je het artikel binnen 30 dagen na ontvangst van je retournummer te versturen. Je retouraanvraag wordt door ons in behandeling genomen en als wij het product in de originele staat hebben ontvangen, zullen wij je geld terugstorten.

Verkeerd of beschadigd artikel ontvangen?

Heb je een verkeerd of beschadigd artikel ontvangen? Geef het aan ons door en we regelen dat je het artikel kosteloos kunt retourneren.

©2020 Fightgloves.nl