Over Fightgloves.nl

Op deze pagina vind u informatie over het ontstaan van Fightgloves, onze visie en onze missie.

 

“Martial arts is not about fighting; it’s about building character.” – Bo Bennett

Het onstaan van Fightgloves.nl

Kickboksen, MMA, Boksen, kyokushin, Karate, Judo, BJJ, Worstelen of een andere martial art? Wij van fightgloves zijn er gek op!

Vanuit dat oogpunt zijn wij ook begonnen met het opzetten van een webshop waar de vechtsporter altijd terecht kan. Wij willen de vechtsporters graag voorzien van de beste kwalitatieve vechtsportartikelen voor de beste prijs. wij van fightgloves.nl zijn ons er maar al te goed bewust van dat sporten tegenwoordig net als vele andere hobbies erg duur is! 

Wij zullen misschien niet het grootste assortiment hebben, maar wij beloven u wel dat al onze artikelen zichzelf al bewezen hebben en de kwaliteit van deze artikelen dan ook meer dan goed is. Wij weten dit door al jaren actief te zijn als vechtsporter. Daarnaast zullen wij met heel veel artikelen ook goedkoper zijn dan veel van onze concurrenten. Wij doen dit namelijk niet om heel veel geld te verdienen, wij doen dit voor de vechtsport en om mensen die nieuw zijn met vechtsport maar wel interesse hebben, niet te laten schrikken door de prijzen van de benodigde vechtsportartikelen. 

Kwaliteit zoals eerder gezegd staat bij ons erg hoog in het vaandel!

Een vechtsporter met blessures aan zijn polsen, knokkels of vingers, enkels, schenen of voeten kan zijn sport niet meer ofwel slecht uitvoeren. Wij zullen dus nooit artikelen verkopen die de vechtsporter mogelijk kan schaden tijdens het gebruik van een bij ons gekocht artikel.

 

 

 

Fightgloves.nl wenst u veel winkelplezier en voor vragen en opmerkingen over onze site of het assortiment kunt u altijd contact met ons opnemen via [email protected] of ons contact formulier

Fightgloves.nl
Uw MMA en Kickboks gear leverancier!.

©2020 Fightgloves.nl