MMA Broeken- Informatie en Advies pagina

Introductie MMA Broeken

MMA Broeken:: Een MMA Broek is gemaakt en gefabriceerd met als kenmerk flexibiliteit en duurzaamheid. Bij het ontwerpen en het fabriceren van de MMA Broeken is alleen voor de beste materialen gekozen en daarnaast vaak de nieuwste technologieën gebruikt tijdens het fabricatieproces. Een MMA Broek lijkt op een simpel stukje stof met een sluiting van klittenband maar er zit zoveel meer technologie in dan dat men met het blote oog kan zien. Denk hierbij aan gelaste naden, een rubberen binnenband, panelen van speciale stretch stof, stof dat bijna niet kan scheuren en nog veel meer dan dat je op het eerste gezicht kan zien.

Het verschil tussen goedkope en de duurdere MMA Shorts

Het verschil: Het verschil tussen de goedkopere en de duurdere MMA Broeken is op het eerste gezicht niet te zien echter als je ze aantrekt voel je zeker verschil. Denk hierbij aan een betere pasvorm, een rubberen band aan de binnenkant om ervoor te zorgen dat de MMA short niet afzakt, Dubbele sluiting om je heupen en een speciale stof om de flexibiliteit te garanderen. Laat je altijd goed adviseren door een expert of je trainer voordat je een MMA Broek koopt of stuur even een mail naar [email protected], wij hebben jarenlange ervaring in de vechtsport en willen u graag helpen bij het maken van een keuze!

Tips om de juiste keuze te maken

Tips: Bij het kopen van een MMA Broek moet je niet kijken naar alleen een mooie kleur of een mooi design. Kijk ook naar je doel, kijk ook naar het materiaal, kijk naar de sluiting van de MMA Broek, kijk naar de lengte van de broek en kijk daarna pas naar het design en het model. Nu moet ik er wel bijzeggen dat wij 100% achter onze MMA Broeken staan! Door de jarenlange ervaring in de vechtsport weten wij heel goed wat een goede MMA Broek is en wat een minder goede is.

Welke merken maken de beste MMA Broeken?

Hayabusa:  Hayabusa MMA Fightgear is een merk dat al jaren meedoet in de vechtsport community en maakt vechtsportartikelen voor het MMA of voor het Kickboksen waarin absolute kwaliteit alles is. Hayabusa (hi-ya-boo-sa) zet zich in voor superioriteit in elk aspect op het gebied van vormgeving, prestatie en technologie. Hayabusa is jarenlang een sponser geweest van de UFC MMA. Hayabusa maakt gebruikt van gelaste naden, een speciale silicone Guardlock, maakt gebruikt van een speciaal sluitingssysteem dat ervoor zorgt dat de broekjes je niet meer afzakken. En dit zijn nog maar enkele voorbeelden van de technologieën die Hayabusa Fight wear gebruikt

Venum:  Je kunt over Venum van alles vertellen, maar negatief is het eigenlijk nooit! Als we kijken naar aspecten zoals het design, de materiaalkeuze, de technologie die gebruikt word en de MMA vechters die het merk al jaren gebruiken tijdens hun voorbereiding voor bijvoorbeeld de UFC! Venum maakt gebruikt van technologieën zoals Speciale flex systems, Speed grip, Velcro Closure, Zero lateral seams en nog veel meer. Allemaal gepatenteerd en onmogelijk om na te maken. Fightgloves.nl levert alleen de beste Venum Fight Gear producten!

Phantom Athletics:  Phantom Athletics is een merk die je eigenlijk nog niet zo heel veel ziet bij veel webshops. Wij zijn echter groot fan van dit merk en bieden dit dan ook aan tegen de beste prijs! Phantom Athletics sponsort vele beginnende MMA Vechters en zorgt ervoor dat deze vechters van hun droom werkelijkheid kunnen maken. Alleen daarom al zijn wij fan van Phantom Athletics! De producten zijn ook van de beste kwaliteit en dit voel je ook tijdens het trainen!

Pride or Die:  Pride or Die is een redelijk nieuw MMA merk die eigenlijk al vanaf het begin domineert! Met hun stoere designs en hoogstaande kwaliteit neemt Pride or Die langzamerhand de MMA markt over. De MMA broeken van Pride or Die zijn van absolute topkwaliteit en deze zijn bijna onverwoestbaar!

Bad Boy Fightgear:  Bad Boy Fight Gear staat voor de beste kwaliteit aan vechtsportartikelen en kleding. Bad Boy sponsert vele bekende vechters in en buiten de grootste vechtsport organisatie namelijk de UFC. Bad Boy maakt hoogstaande MMA Broeken met speciale technologieen zoals 4D stretch stof, Bamboe vezels en low profile maatwerk allemaal om de flexibiliteit, veiligheid, duurzaamheid en comfort te garanderen.

Ons gehele assortiment aan MMA Broeken

 • Ons gehele assortiment aan MMA Shorts
 • Onze Merken

 • Pride or Die
 • Vechtsportartikelen
 • Booster & Twins
 • Bad Boy kleding
 • RDX Sports
 • Phantom Atletics
 • Voor meer informatie of vragen kunt u altijd een mail sturen naar [email protected] Wij helpen u graag verder bij al uw vragen!
  ©2020 Fightgloves.nl