Hayabusa Logo

Hayabusa Chikara broek

 

We gaan de Hayabusa Chikara vandaag aan de tand voelen. Wat vinden wij van deze MMA Broek?

 

 

Over Hayabusa:

 

Hayabusa staat over het algemeen bekend als een kwalitatief hoogstaand MMA merk die producten van goede kwaliteit uitbrengt. Soms wel wat aan de dure kant maar Hayabusa stelt over het algemeen niet teleur. Met mooie designs, duurzaam gebruik van stoffen en een goede afwerking weet Hayabusa 9 van de 10 keer een goede MMA broek te produceren.

 

 

Criteria:

 

Bij een MMA broek kijken wij vooral naar de duurzaamheid, Comfort en de Sluiting van het broekje. Ook kijken wij naar de technologien die in het broekje verwerkt zitten. Denk hierbij aan stretch panels aan de binnenzijde van het broekje, Een rubberen rand bij de sluiting zodat het broekje niet af kan zakken en of je bijvoorbeeld goede highkicks kan plaatsen tijdens het trainen/vechten.

 

Review:

 

 

Het eerste wat ons opvalt aan de Hayabusa Chikara is de kwaliteit van de gebruikte stoffen, Deze zijn van erg goede kwaliteit en je merkt direct dat dit niet kapot te krijgen is! Ook zijn er overal dubbele naden te vinden om er absoluut zeker van te zijn dat dit broekje niet scheurt tijdens de MMA training of het MMA gevecht.

 

 

Als we kijken naar de sluiting van deze broek zie je dat ook hier erg veel aandacht aan is gegeven. De hayabusa Chikara heeft een dubbele sluiting. Dat betekend een klittenband sluiting die begint bij het kruis en eindigt bij de heupen en daarnaast nog een sluiting die je met een touw vast kan maken rond je heupen. Hoewel dit omslachtig lijkt, werkt het eigenlijk verrassend goed! Eenmaal vast zakt de Hayabusa Chikara niet meer af. Doordat Hayabusa gebruik maakt van een wat dikker touw in het MMA broekje krijg je eventuele knopen er ook makkelijk uit. Goed over nagedacht dus!

 

 

Op het gebied van comfort scoort de Hayabusa Chikara ook erg goed. Het broekje zit lekker en voelt totaal niet als een belemmering op je bewegingsvrijheid. Highkicks, Shoots, Takedowns alles is prima uit te voeren met deze mma broek van Hayabusa.

 

 

De technologie die hayabusa toepast in de broek is ook erg goed. Denk aan de stretch panelen, de shorts van Hayabusa zijn ontworpen om in alle richtingen rekbaar te zijn. Zelfs tijdens zware grappling-trainingen zullen deze broekjes u niet hinderen. De Hayabusa Chikara heeft een split aan de zijkant waardoor de short tijdens het trainen soepel valt. Ook zitten er stretch-panelen in de broek zodat hij perfect mee rekt tijdens hoge trappen.

 

 Oordeel Hayabusa Chikara:

 

Duurzaamheid:


beoordeling

 

Comfort:


beoordeling

 

Sluiting:


beoordeling

 

Technologie:


beoordeling

 

 

Hayabusa Chikara

 

 

Geintereseerd geraakt in deze MMA broek?

 

Klik Hier!