Logo Bad Boy

 

 

Bad Boy Legacy II Camo

 

Vandaag gaan wij kijken een broek van Bad Boy, het type Legacy II in de kleur Camo (camoflage). Wat vinden wij van deze MMA Broek?

 

 

Over Bad Boy:

 

Bad Boy is een merk die zich voornamelijk op de MMA markt richt, echter begint dat nu een beetje te veranderen. Ook voor de kickboksers is er genoeg te vinden als ook voor de krachttraining, Crossfit of voor uw cardio training. Bad Boy maakt eigenlijk tegenwoordig alleen producten van topkwaliteit! Bad Boy is ook regelmatig te vinden als sponsor van een UFC vechter en er zijn best wat vechters die een Bad Boy broekje dragen. Dat wil vaak wel iets zeggen over de kwaliteit! Ook qua prijs scoort Bad Boy niet heel slecht. Niet abnormaal duur voor het product wat ze leveren. Vergelijkbaar met de andere topmerken

 

 

Criteria:

 

Bij een MMA broek kijken wij vooral naar de duurzaamheid, Comfort en de Sluiting van het broekje. Ook kijken wij naar de technologieën die in het broekje verwerkt zitten. Denk hierbij aan stretch panels aan de binnenzijde van het broekje, Een rubberen rand bij de sluiting zodat het broekje niet af kan zakken en of je bijvoorbeeld goede highkicks kan plaatsen tijdens het trainen/vechten.

 

Review:

 

 

Het eerste wat ons opvalt aan de Bad Boy Legacy II Camo is de kwaliteit van de gebruikte stoffen, Deze zijn van erg goede kwaliteit! Een iets ander soort materiaal dan bij Hayabusa of in ieder geval anders gefrabriceerd. Het lijkt iets lichter maar desondanks toch heel erg robuust. Wij hebben flink aan het broekje lopen trekken maar er was niks van te merken hoor. Het broekje zag er nog als nieuw uit (gelukkig). Ook zijn er overal niet alleen dubbele naden te vinden maar ook zelfs drie dubbele naden om er absoluut zeker van te zijn dat dit broekje niet scheurt tijdens de MMA training of het MMA gevecht. Bad Boy maakt gebruik van lasnaden om te garanderen dat er niks mis kan gaan.

 

 

Als we kijken naar de sluiting van deze broek zie je dat ook hier erg veel aandacht aan is gegeven. De Bad Boy Legacy II Camo heeft een dubbele sluiting. Dat betekend een klittenband sluiting die begint bij het kruis en eindigt bij de heupen en daarnaast nog een sluiting die je met een touw vast kan maken rond je heupen. Hoewel dit omslachtig lijkt, werkt het eigenlijk verrassend goed! Eenmaal vast zakt de Bad Boy Legacy II Camo niet meer af. Doordat Bad Boy gebruik maakt van een wat dikker touw in het MMA broekje krijg je eventuele knopen er ook makkelijk uit. Goed over nagedacht dus!

 

 

Op het gebied van comfort scoort de Bad Boy Legacy II Camo ook erg goed. Het broekje zit lekker en voelt totaal niet als een belemmering op je bewegingsvrijheid. Highkicks, Shoots, Takedowns alles is prima uit te voeren met deze mma broek van Bad Boy. Bad Boy maakt gebruik van een speciaal soort uitgesneden bovenkant die ervoor zorgt dat de broek op zijn plaats blijft. Ook is hier is gebruik gemaakt van een soort van rubberen binnenkant die goed op de huid aansluit

 

 

De technologie die Bad Boy toepast in de MMA broek is ook erg goed. Denk aan de four way stretch panelen, de shorts van Bad Boy zijn ontworpen om in alle richtingen rekbaar te zijn. Zelfs tijdens zware grappling-trainingen zullen deze broekjes u niet hinderen. De Bad Boy Legacy II Camo heeft een split aan de zijkant waardoor de short tijdens het trainen soepel valt. Ook zitten er stretch-panelen aan de binnenkant van de broek zodat hij perfect mee rekt tijdens hoge trappen en dergelijke.

 

 Oordeel Bad Boy Legacy II Camo:

 

Duurzaamheid:


beoordeling

 

Comfort:


beoordeling

 

Sluiting:


beoordeling

 

Technologie:


beoordeling

 

 

Bad Boy Legacy II Camo

 

 

Geintereseerd geraakt in deze MMA broek?

 

Klik Hier!